fbpx

workshops juffen en meesters

De Wonderwolk maakt niet alleen Bijbelse producten voor thuis, maar ook voor Christelijke kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kindernevendiensten of basisscholen.

Maar hoe deel je nu het geloof als juf/meester met een groep kinderen. Kinderen zijn vaak opener en eerlijker in hun vragen over God dan volwassenen. Ze nemen veel makkelijker dingen aan en geloven simpelweg dat God in hen woont. Maar hoe maak je een verschil tussen traditie en levend geloof? En hoe breng je daarbij de soms moeilijke woorden dicht bij het hart?

Voor conferenties, symposia, bijscholing en andere evenementen in het kader van geloofsopvoeding is Aisha te boeken met haar lezing Jezus is mijn vriend – over het christelijk opvoeden van jonge kinderen.

Zie je het thema graag net iets anders? Geen probleem! Mail ons voor de mogelijkheden info@DeWonderwolk.nl

Jezus is mijn vriend
– over het christelijk opvoeden van jonge kinderen

duur: in overleg
Christelijk opvoeden is het mooiste maar zeker niet het makkelijkste wat er is.
Hoe leer je een kind vertrouwen op God en een levende relatie met Hem op te bouwen?
Aisha Meel neemt je mee op een reis door de Gods beleving van kinderen. Ze laat zien wat geloven als een kind betekent en hoe je als juf/meester een bijzondere rol hebt in de geloofsopvoeding van de kinderen.

Ze zal verschillende manieren om het geloof te delen bespreken en laten zien. 

Aisha Meel is moeder van drie kleine kinderen (1,3 en 4 jaar). Sinds de geboorte van haar oudste dochter verdiept ze zicht in de Christelijke opvoeding van kleine kinderen. Ze ontwikkelde vele succesvolle Bijbelse kinderproducten waarmee ouders hun geloof kunnen delen met hun kinderen. Ook voor scholen, peuterspeelzalen en kindernevendiensten ontwikkelt ze ontzettend leuk Bijbels materiaal wat aansluit bij de beleving van kinderen, maar ook bij deze tijd.
 

tarieven

Boeken?
mail naar info@deWonderwolk.nl
of bel 0644782605